error in script messages

View previous topic View next topic Go down

error in script messages

Post by 86vwgti8v on Tue Mar 15, 2011 7:27 pm

Im new to the site, I would like to introduce myself and pics of my car (even though they are already on here) But it wont display properly. 1st post runs on to long, I have changed font size but that didnt fix it.

any suggestions?
avatar
86vwgti8v
Dub Nut

Number of posts : 317
Location : Greenville sc
Registration date : 2011-03-14

View user profile

Back to top Go down

Re: error in script messages

Post by 86vwgti8v on Tue Mar 15, 2011 7:33 pm




this is how it looks to me, sometimes the 1st post is even lower on the screen. then when pictures are present all goes to crap.
avatar
86vwgti8v
Dub Nut

Number of posts : 317
Location : Greenville sc
Registration date : 2011-03-14

View user profile

Back to top Go down

Re: error in script messages

Post by fluxcap on Tue Mar 15, 2011 7:56 pm

Very strange. I know there have been issues before with some of the buttons directly over the quick reply box (ie...you click on the image button, and the img box would open way way down the screen), but I've never seen it look like your screen shot.

What version of internet explorer are you using. Have you tried using firefox to see if it does the same thing?

_________________
eric

It's like, how much more black could this be, and the answer is none.......none more black.

1962 ragtop beetle
1966 camper bus - Bocephus
avatar
fluxcap
Dub Lieutenant General
Dub Lieutenant General

Number of posts : 3854
Location : Newnan, GA
Registration date : 2008-07-20

View user profile

Back to top Go down

Re: error in script messages

Post by 86vwgti8v on Tue Mar 15, 2011 8:10 pm

Without looking I'm not sure what version I am using. I hasn't tried firefox. All is well on the phone though.
avatar
86vwgti8v
Dub Nut

Number of posts : 317
Location : Greenville sc
Registration date : 2011-03-14

View user profile

Back to top Go down

Re: error in script messages

Post by fluxcap on Wed Mar 16, 2011 4:47 am

Sorry man, I don't have really have any solution for you (i'm not that tech savy). I checked the site on my desktop which is running XP and the site loaded fine with IE7 and with Firefox. Also checked it on my macbook and it is loading fine with Safari and Firefox.

Maybe try clearing out your cache, cookies, and history and see if that helps???

Sorry for your troubles, but welcome to the site! Hopefully it'll get back to normal.

_________________
eric

It's like, how much more black could this be, and the answer is none.......none more black.

1962 ragtop beetle
1966 camper bus - Bocephus
avatar
fluxcap
Dub Lieutenant General
Dub Lieutenant General

Number of posts : 3854
Location : Newnan, GA
Registration date : 2008-07-20

View user profile

Back to top Go down

Re: error in script messages

Post by 86vwgti8v on Tue Mar 29, 2011 9:49 pm

Just updated to internet explorer 8 and all is well now!
avatar
86vwgti8v
Dub Nut

Number of posts : 317
Location : Greenville sc
Registration date : 2011-03-14

View user profile

Back to top Go down

Re: error in script messages

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum